Donald Trump a ţinut primul discurs public de când a părăsit Casa Albă. Fostul preşedinte a lansat ideea că ar putea candida din nou în 2024

  • Donald Trump a criticat prima lună din mandatul de preşedinte al lui Joe Biden
  • Fostul preşedinte american a sugerat că ar putea candida din nou peste trei ani
  • Trump îşi menţine poziţia în legătură cu implicarea Chinei în răspândirea pandemiei de coronavirus
5215 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a ţinut primul discurs public de când a părăsit Casa Albă. Fostul preşedinte a lansat ideea că ar putea candida din nou în 2024

Sursa foto: profimedia

Donald Trump a susţinut primul său discurs public de când a părăsit funcţia de preşedinte al SUA, în cadrul Conferinţei Conservatoare pentru Acţiune Politică.

Trump a fost critic la adresa preşedintelui în exerciţiu: „Joe Biden are cea mai dezastroasă primă lună ca preşedinte din istoria modernă. Într-o singură lună a reuşit să pună America de pe primul pe ultimul loc”.

Fostul preşedinte a sugerat că va candida din nou în 2024: „De fapt, după cum ştiţi, tocmai au pierdut Casa Albă. Cine ştie, mă pot decide în viitor să-i bat pentru a treia oară, nu ar fi OK?

Trump nu a ratat niciun moment, în timpul discursului, de a se lăuda cu realizările din timpul mandatului său: „Când am părăsit Casa Albă acum şase săptămâni am creat cea mai securizată frontieră din istoria Statelor Unite ale Americii. Este incredibil faptul că prioritatea numărul 1 a democraţilor a fost să se asigure că zidul nu va primi finanţare pentru a fi construit.”

Când vine vorba despre sursa pandemiei de coronavirus, Trump nu şi-a schimbat retorica la adresa Chinei. În continuare, fostul preşedinte propagă ideea conform căreia virusul a fost scăpat de sub control în mod intenţionat dintr-un laborator chinez, relatează The Independent.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici