Dragnea, de ziua Unirii Principatelor: Politicienii de atunci au trecut peste toate neînţelegerile

Liderul PSD Liviu Dragnea a transmis, miercuri, un mesaj cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, în care precizează că oamenii politici de atunci au dat dovadă de înţelepciune, trecând peste toate neînţelegerile, acţiunea lor politică fiind un exemplu pentru acum.

363 afișări
Imaginea articolului Dragnea, de ziua Unirii Principatelor: Politicienii de atunci au trecut peste toate neînţelegerile

Dragnea, de ziua Unirii Principatelor: Politicienii de atunci au trecut peste toate neînţelegerile

„În urmă cu 159 de ani, românii au aşezat piatra de temelie a marelui vis naţional: Unirea. Oamenii politici de atunci au dat dovadă de multă înţelepciune, trecând peste toate neînţelegerile, urmărind, cu toţii, acelaşi ţel: un stat naţional – România", a scris Dragnea pe contul său de Facebok.

"Acţiunea politică de atunci este cel mai bun exemplu pentru noi, cei de acum. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!”, a adăugat Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici