Dragnea, declaraţii după CExN: Nu e prima şedinţă în care se discută serios în partid. Nu mă mai interesează OUG privind amnistia/ Ce spune despre poza cu Maior şi Kovesi | VIDEO

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, după şedinţa Comitetului Executiv, că nu este de acord cu declaraţiile contestatarilor că a fost prima discuţie serioasă şi deschisă în PSD. Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, după şedinţa Comitetului Executiv PSD, că atâta timp cât va fi în funcţia de preşedinte al PSD va face tot ce îi stă în putere să lupte cu statul paralel, "indiferent de ce se întâmplă". Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că în şedinţa CEX s-a discutat despre amnistie şi graţiere, precizând că pe el personal nu îl mai interesează ordonanţa pe acest subiect şi că Guvernul sau Parlamentul, dacă vor, să o dea.

4314 afișări
Imaginea articolului Dragnea, declaraţii după CExN: Nu e prima şedinţă în care se discută serios în partid. Nu mă mai interesează OUG privind amnistia/ Ce spune despre poza cu Maior şi Kovesi | VIDEO

Dragnea, prima reacţie după CEx: Nu sunt de acord că e prima şedinţă în care se discută serios în PSD

Dragnea o contrazice pe Firea: Sunt inginer. Au fost 56 de voturi pentru, 8 împotrivă, o abţinere

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a contrazis-o vineri pe Gabriela Firea, după şedinţa Comitetului Executiv, spunând că au fost 56 de voturi pentru susţinerea sa în şedinţa CEx, 8 pentru demisie şi o abţinere, nu 39 "pentru", 10 "împotrivă" şi o abţinere, aşa cum spunea primarul general.

"Am discutat şi despre faptul, le-am cerut colegilor mei, ca săptămâna viitoare să suspendăm toate alegerile în organizaţii până după referendumul din 7 octombrie. Doar o precizare aritmetică, totuşi sunt inginer. Au fost 64 de membri cu drept de vot, 56 au votat pentru susţinerea continuării mandatului de către mine, 8 împotrivă şi o abţinere a domnului Gabriel Petrea",a spus Liviu Dragnea.

"Toţi membri sunt importanţi. Ideea că unii sunt mai membri ca alţii nu e în regulă şi nu e acceptabilă. Faptul că unii obţin mai multe voturi şi alţi mai puţine, nu înseamnă că nu au aceleaşi drepturi. Îmi însuşesc toate criticile. Pe toate şi cele scrise şi cele care vor mai veni. Trebuie să se îmbunătăţească ceva în tot partidul şi anume că trebuie să se facă muncă în toate judeţele. Nu mai pot da vina pe preşedintele partidului. Să facă dezbateri în judeţe, aşa cum se întâmplă la centru" a declarat Dragnea.

Clarificările vin în contextul în care Gabriela Firea a declarat vineri că s-a supus la vot doar un punct din scrisoarea nemulţumiţilor, iar votul a fost: 10 voturi ca Liviu Dragnea să facă un pas lateral, 39 să continue şi o abţinere.
 
 
Dragnea,despre acuzarea jandarmilor: Acţiunea Parchetului are ca motiv timorarea forţelor de ordine
 
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, după şedinţa CEX, că acţiunea Parchetului General de a-i pune sub acuzare pe şefii Jandarmeriei are drept motiv timorarea forţelor de ordine, convingerea sa fiind că aceştia au reacţionat legal.
 
"Convingerea mea e că jandarmii au reacţionat legal. După părerea mea, această acţiune a Parchetului General are ca motiv timorarea forţelor de ordine. Nu am văzut o acţiune împotriva celor care au fost violenţi şi au lovit", a declarat Liviu Dragnea, solicitat să comenteze punerea sub acuzare a şefilor Jandarmeriei Române.

Parchetul General a anunţat, vineri, că şeful Jandarmeriei Române, Ionuţ Cătălin Sindile, prim-adjunctul instituţiei, Sebastian Cucoş, dar şi şeful Jandarmeriei Capitalei şi coordonatorul intervenţiei forţelor de ordine în Piaţa Victoriei pe 10 august, Laurenţiu Cazan, sunt urmăriţi penal în dosarul violenţelor de la miting. Procurorii au mai transmis că ordinul de evacuare a Pieţei Victoria a fost dat cu încălcarea legii, ora 23:11 fiind consemnată în mod nereal, şi că un secretar de stat din Ministerul de Interne a exercitat presiuni asupra prefectului Capitalei pentru semnarea ordinului.

Dragnea, după şedinţa CEx: Nu am cum să mă îndoiesc de aptitudinile doamnei Dăncilă

Preşedintele PSD Liviu Dragnea şi-a arătat vineri din nou susţinerea pentru premierul României, Viorica Dăncilă, spunând că are încredere în aptitudinile sale şi a făcut bine că nu a ieşit public în aceste zile.

"Nu am cum să mă îndoiesc de aptitudinile doamnei Dăncilă. Dumneai este responsabilă, sinceră, grija ei e pentru guvernare. A fost şi motivul pentru care nu a ieşit în acest zile. Foarte bine că nu a ieşit în aceste zile. Are susţinerea mea totală. După remaniere o să discutăm despre miniştri care pleacă sau rămân", a declarat Liviu Dragnea.

Viorica Dăncilă era nominalizată ca preşedinte interimar de către nemulţumiţii din partid, în cazul demisiei cerute lui Liviu Dragnea.

Dăncilă nu a avut nicio reacţie publică după apariţia scrisorii contestatarilor.

 

 

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici