Dragnea, după ce o publicaţie a scris că nu mai este într-o relaţie cu Irina Tănase: Domnule Andronic, termină cu mizeriile

Liviu Dragnea a reacţionat duminică, după apariţia unui material în Evenimentul Zilei în care erau citate surse politice care susţineau că liderul PSD s-a despărţit de Irina Tănase, spunând că Dan Andronic trebuie să se oprească la el. " Nu e uşor să ai copiii hăituiţi, femeia pe care o iubesc".

9538 afișări
Imaginea articolului Dragnea, după ce o publicaţie a scris că nu mai este într-o relaţie cu Irina Tănase: Domnule Andronic, termină cu mizeriile

Dragnea, după ce o publicaţie a scris că nu mai este într0o relaţie cu Irina Tănase: Domnule Andronic, termină cu mizeriile

"Mi-am asumat rolul să decontez tot. Nu e uşor să ai copiii hăituiţi, femeia pe care o iubesc. Şi apropos, domnule Andronic, termină cu mizeriile. Opreşte-te la mine, dacă eşti bărbat, ceea ce nu cred.

Se tot spune că sunt cel mai rău om. Păi haideţi să vedem de ce? Sunt rău pentru vreau ca pensionarii să aibă o pensie ca să ducă o viaţă tihnită. Sunt rău pentru că nu mai vreau ca preţul la gaze să fie făcut de şmecheri. Sunt rău pentru că nu mai vreau să intre fructe şi legule otrăvite. Pentru că îmi doresc ca fermierii români să aibă şansa să îşi pună marfa în galantarele din România? Pentru că îmi doresc ca această ţară să fie respectat în lume şi în Europa?

Da, dacă îmi doresc asta şi sunt rău, atunci înseamnă cu sunt rău. Sunt tău pentru că vreau drepturi egale, să fim respectaţi?", a declarat Liviu Dragnea, la Gorj.

Reacţia liderului PSD vine după ce Evenimentul Zilei, publicaţie condusă de Dan Andronic, a scris sâmbătă că Liviu Dragnea este tot mai irascibil, iar starea lui este influenţată şi de deciziile pe care le ia în viaţa sa amoroasă, şi anume faptul că nu mai este cu Irina Tănase, ci cu o altă tânără.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici