Dragnea i-a spus lui Dăncilă că nu trebuie să devină „paratrăsnet” din cauza lipsei de comunicare a unor miniştri

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a spus premierului Viorica Dăncilă, în cadrul discuţiilor din partid pe tema remanierii guvernamentale, că prim-ministrul nu trebuie să devină „paratrăsnet” din cauza lipsei de comunicare a unor miniştri, au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din PSD.

775 afișări
Imaginea articolului Dragnea i-a spus lui Dăncilă că nu trebuie să devină „paratrăsnet” din cauza lipsei de comunicare a unor miniştri

Dragnea i-a spus lui Dăncilă că nu trebuie să devină „paratrăsnet”

„Dragnea i-a spus premierului că nu este de acord ca aceasta să devină paratrăsnet şi să vorbească în locul miniştrilor despre măsurile care se iau la ministere”, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse social-democrate.

Potrivit surselor citate, în discuţiile Dragnea - Dăncilă au fost agreate două criterii principale pentru desemnarea viitorilor miniştri.

„Principalele calităţi ale viitorilor miniştri: În primul rând trebuie să ştie să comunice. Doi: să aibă capacitatea să stăpânească funcţionarii”, au explicat surse social-democrate, pentru MEDIAFAX.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că niciun nume vehiculat ca fiind remaniabil nu este real. Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că va anunţa săptămâna viitoare cine va fi înlocuit din Guvern. În spaţiul public au apărut ca miniştri remaniabili Tudorel Toader, Dănuţ Andruşcă, Paul Stănescu şi Ştefan Viorel.

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a declarat, miercuri, la Parlament, că miniştrii care nu au comunicat public măsurile bune pe care le-au luat „nu au ce să caute” în Executiv, social-democratul spunând că vicepremierul Paul Stănescu este „destoinic”, dar „nu a comunicat deloc”.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni, cel mai probabil, săptămâna viitoare, pentru o discuţie pe marginea activităţii miniştrilor social-democraţi, au declarat marţi, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea centrală a partidului.

Potrivit surselor citate, preşedintele PSD Liviu Dragnea intenţionează să convoace „de principiu, săptămâna viitoare” o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional, reuniune în care liderii filialelor PSD şi conducerea centrală a partidului să discute despre activitatea miniştrilor social-democraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici