Dragnea, întrebat dacă va fi citat la Parchet: Să nu mă duc. Vizită de stat la Vaslui

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, joi seară la Antena 3, că s-a gândit să facă şi experimentul de a nu merge la Parchetul General, în cazul în care va fi citat şi să invoce ca motiv „o vizită de stat în Vaslui”.

344 afișări
Imaginea articolului Dragnea, întrebat dacă va fi citat la Parchet: Să nu mă duc. Vizită de stat la Vaslui

Dragnea, întrebat dacă va fi citat la Parchet: Să nu mă duc. Vizită de stat la Vaslui

Întrebat, joi seară la Antena 3, dacă mai este citat la Parchet, Liviu Dragnea a răspuns: „Să nu mă duc (dacă este citat – n.r.). Vizită de stat în Vaslui. Păi şi acum sunt (răcit – n.r.). Totuşi este un drept al unul om să nu vină. Nu ştiu dacă mă cheamă, dar am înţeles că mă cheamă Uncheşelu (procuror DNA - n.r.)”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici