Dragnea, ironic: Ponta nu anunţă acum că va candida pentru că anunţă atunci când va anunţa

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, le-a spus marţi jurnaliştilor că îi e foarte greu să răspundă în fiecare zi la întrebarea legată de anunţul candidaturii lui Victor Ponta la prezidenţiale, el adăugând, ironic, că Ponta „nu anunţă acum că va candida pentru că anunţă atunci când va anunţa”

163 afișări
Imaginea articolului Dragnea, ironic: Ponta nu anunţă acum că va candida pentru că anunţă atunci când va anunţa

Liviu Dragnea (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

S-a spus un lucru: PSD va anunţa candidatul pe care îl susţine într-un timp rezonabil. Atunci când o să facem anunţul, o să afle toată lumea. Până atunci chiar ne este foarte greu să răspundem în fiecare zi la această întrebare: de ce nu anunţă? Nu anunţă acum pentru că anunţă atunci când va anunţa”, le-a spus Dragnea jurnaliştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici