Dragnea: PSD a câştigat alegerile în Republica Moldova, pentru prima dată. Faptul are o valoare simbolică

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, duminică noaptea, că PSD a câştigat, pentru prima dată, alegerile în R. Moldova, el menţionând că acest fapt are o valoare simbolică pentru candidatul social-democraţilor, Victor Ponta.

1055 afișări
Imaginea articolului Dragnea: PSD a câştigat alegerile în Republica Moldova, pentru prima dată. Faptul are o valoare simbolică

Liviu Dragnea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Pentru prima dată am câştigat în Republica Moldova. Victor Ponta a ieşit pe primul loc cu o diferenţă considerabilă faţă de locul doi", a spus Dragnea, după ce a anunţat rezultatul final al numărătorii paralele a PSD.

El a arătat că PSD a primit mai repede rezultatele din R. Moldova, urmând ca în cursul nopţii să primească şi rezultatele din celelalte ţări. "Dincolo de numărul de voturi, care este mai mare decât în orice ţară - probabil, nu ştiu exact - are o valoare simbolică pentru noi. Pentru Victor Ponta votul din R. Moldova are o valoare simbolică şi suntem foarte mulţumiţi că a ieşit pe primul loc la o diferenţă foarte mare", a mai spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici