Dragnea: PSD oferă parlamentarilor PDL un carnet de partid dacă au conştiinţă şi votează moţiunea

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că PSD oferă parlamentarilor PDL un carnet de partid, dacă "vor avea conştiinţă şi vor vota moţiunea de cenzură", însă de marţi porţile PSD vor fi închise pentru deputaţii şi senatorii puterii care vor fi împotriva moţiunii.

22 afișări
Imaginea articolului Dragnea: PSD oferă parlamentarilor PDL un carnet de partid dacă au conştiinţă şi votează moţiunea

Dragnea: PSD oferă parlamentarilor PDL un carnet de partid dacă au conştiinţă şi votează moţiunea (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Liviu Dragnea a făcut aceste declaraţii sâmbătă, la conferinţa ordinară a organizaţiei judeţene a PSD Vâlcea.

Totodată, secretarul general al PSD a spus că Guvernul Boc trebuie să plece, fiind necesare alegerile anticipate.

"Oferim parlamentarilor PDL un carnet de partid dacă vor avea conştiinţă şi vor vota pentru moţiunea de cenzură, însă porţile PSD vor fi închise de marţi încolo pentru deputaţii şi senatorii puterii care vor fi împotriva moţiunii. Mulţi ne acuză că urmărim o criză politică pe lângă cea economică. Eu vă spun însă clar că, în prezent, în România este o criză politică. Atât timp cât un guvern ia măsuri împotriva propriului popor, iar acest guvern nu mai are susţinere din partea naţiunii, ne confruntăm cu o criză politică. Acest guvern trebuie să plece. Sunt pentru alegeri anticipate pentru că acest Parlament este unul pervertit. De exemplu, în acest Parlament există un partid, Uniunea Naţională a Poştaşilor din România, sau cum naiba se mai numeşte, care nu a existat pe nicio listă la alegerile din 2008", a declarat Liviu Dragnea.

Dezbaterea moţiunii de cenzură în plenul Parlamentului şi votul asupra acesteia sunt programate pentru marţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici