Dragnea răspunde declaraţiei lui Ghiţă privind presiunile procurorilor de a furniza informaţii legate de persoana sa: "Nu le iau în râs"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a precizat miercuri că declaraţia asumată a fostului deputat Sebastian Ghiă privind presupuse presiuni ale procurorilor pentru a furniza informaţii legate de persoana sa sau familia sa îl pun serios pe gânduri.

6208 afișări
Imaginea articolului Dragnea răspunde declaraţiei lui Ghiţă privind presiunile procurorilor de a furniza informaţii legate de persoana sa: "Nu le iau în râs"

Dragnea răspunde declaraţiei lui Ghiţă privind presiunile procurorilor mă pune serios pe gânduri (Imagine: Marian Ilie/ Foto Mediafax)

Solicitat să comenteze declaraţiile lui Ghiţă, care a spus că procurorii ar fi făcut presiuni asupra sa pentru a furniza informaţii despre persoana sau familia lui Dragnea, liderul PSD a răspuns: "Nu le iau în râs, pentru că din păcate nu sunt singurele informaţii de acest gen care au ajuns la mine atât în timpul campaniei electorale cât şi după alegeri, mai ales după alegeri".

"Am primit din foarte multe părţi informaţii de la oameni cu care nu am vorbit niciodată în viaţa mea şi de care nici nu auzisem şi care mi-au transmis că au fost presaţi, întrebaţi să spună ceva despre mine sau măcar să accepte să inventeze ceva despre mine. Această declaraţie asumată a lui Sebi Ghiţă mă pune pe gânduri serios şi cred că trebuie să ne pună serios pe gânduri pe toţi", a spus Dragnea.

El a arătat că nu îi este teamă şi a făcut apel la a se înţelege acest lucru de către cei care "trebuie să îl înţeleagă".

Dragnea a spus că nu s-au făcut presiuni directe asupra sa, ci prin intermediul presei.

"Presiuni directe, nu, dar le vedeam prin presă, era un site care spunea cum voi fi băgat în puşcărie dacă îndrăznesc să-l sfidez pe preşedinte", a spus Dragnea, care a arătat că aceste presiuni au ca scop ca PSD să nu preia guvernarea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici