Video Dragnea: Sunt mulţi parlamentari de la alte partide care vor să vină în PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că sunt mai mulţi parlamentari de la alte partide care vor să intre în PSD, dar că, prin acest demers, nu vrea să se asigure că nu va trece moţiunea de cenzură împotriva Guvernului anunţată de opoziţie.

519 afișări

„Noi nu luăm parlamentari. Nu vor avea voturi suficiente pentru a trece o moţiune de cenzură, dar vă pot confirma că sunt mai mulţi parlamentari care vor să vină la PSD şi eu sunt de acord. Asta nu înseamnă că îi luăm, sunt oameni care au decis să nu mai stea în partidele în care au funcţionat până acum şi să vină la PSD”, a răspuns Liviu Dragnea, întrebat dacă acceptă în partid parlamentari din PMP pentru a se asigura că nu va trece o moţiune de cenzură împotriva Guvernului.

Deputatul PMP Cristian Sefer a anunţat, miercuri, conducerea Camerei Deputaţilor, că îşi schimbă apartenenţa politică şi că de astăzi va activa în grupul PSD.

„Vă rog să luaţi act de faptul că începând cu data de 07.11.2018 îmi schimb apartenenţa grupului parlamentar, începând cu această dată activând în cadrul grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor”, se arată în adresa transmisă Biroului Permanent de deputatul Cristian Sefer.

Cristian Sefer a fost ales în 2016 deputat de Călăraşi pe listele PMP, el fiind la al doilea mandat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici