Drulă critică planul anunţat de premierul Ciolacu: Nu schimbă nimic

Preşedintele USR Cătălin Drulă a criticat planul de măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare anunţat miercuri de premierul Marcel Ciolacu, despre care spune că „nu schimbă nimic”.

385 afișări
Imaginea articolului Drulă critică planul anunţat de premierul Ciolacu: Nu schimbă nimic

„Marcel Ciolacu a jucat Solitaire la birou timp de doi ani şi acum trece de la fapte la vorbe. Premierul PSD al României a ieşit azi la declaraţii ca la frizer: <ia un pic din vârfuri, dar să rămână la fel>. Planul anunţat azi de la Ministerul Finanţelor nu schimbă nimic şi nu ajută în niciun fel la reducerea deficitului bugetar pe care tot Marcel Ciolacu l-a păstorit în ultimii ani”, susţine Cătălin Drulă.

Acesta îl acuză pe Marcel Ciolacu de ipocrizie.

„Este o ipocrizie fără margini, domnule Ciolacu, să staţi acum în fruntea Guvernului şi să afirmaţi despre sporuri că <e incredibil unde a ajuns acest fenomen>. Este o minciună, domnule Ciolacu, să umpleţi sectorul bugetar cu toate pilele de partid şi să spuneţi apoi că reduceţi posturile neocupate. Este o jignire, domnule Ciolacu, să minţiţi oamenii oneşti din România, pe cei care muncesc şi plătesc taxe la buget, şi să le mai şi creşteţi acele taxe ca să alimentaţi în continuare reţeaua de sinecuri. Aţi pus PNRR în pericol existenţial: aţi cheltuit 210 de milioane euro din 80 de miliarde. Din exerciţiul 2021-2027 nu aţi cheltuit niciun cent pe fonduri europene <clasice>”, mai susţine Drulă.

Acesta îi transmite premierului să îşi asculte propriul sfat: „Cei care merg la serviciu de zeci de ani să joace Solitaire, să caute în altă parte acest mod de a munci”.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat un pachet de 50 de măsuri care vor duce la reforma sistemului bugetar. Este timpul pentru cei care muncesc să primească salarizarea corespunzătoare, cei care joacă Solitaire la serviciu să caute în altă parte acest mod de a munci, a spus premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici