Drulă: În astfel de vremuri, bătălia politica trebuie să facă un pas în spate

USR a decis să amâne campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului municipiului Iaşi, Mihai Chirica, anunţă liderul formaţiunii, Cătălin Drulă: „În astfel de vremuri, bătălia politica trebuie să facă un pas în spate”.

302 afișări
Imaginea articolului Drulă: În astfel de vremuri, bătălia politica trebuie să facă un pas în spate

Drulă: În astfel de vremuri, bătălia politica trebuie să facă un pas în spate

„Am văzut că MAE a anunţat sprijin pentru cetăţenii români din statele afectate şi susţinem acest demers cu tot ce putem. În această dimineaţă am avut un schimb de mesaje cu premierul Nicolae Ciucă în care l-am asigurat de sprijinul USR în tot ceea ce ţine de securitatea naţională a României. În astfel de vremuri, bătălia politica trebuie să facă un pas în spate. Suntem un partid de opoziţie responsabil. De aceea am decis să amânăm deocamdată campania de strângere de semnături pentru demiterea lui Mihai Chirica”, a anunţat Cătălin Drulă.

El afirmă cu USR nu tolerează corupţia sub nicio formă, dar „demiterea unui primar dezastruos va merge mai departe la momentul potrivit”.

„Iaşul are nevoie de un primar integru şi onest. Deocamdată însă contextul internaţional ne cere o amânare a acţiunilor în stradă. Prin apartenenţa la UE şi la NATO, Romania se bucură de o umbrelă de securitate de neclintit. Acum e momentul să fim solidari cu vecinii noştri care au aceleaşi idealuri de libertate ca noi. Barbaria şi dictatura expansionistă nu vor învinge în Europa”, conchide Drulă.

USR a anunţat anterior, că joi demarează campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului municipiului Iaşi, Mihai Chirica.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici