Drulă: PSD-ului i se dă de către preşedintele Iohannis al patrulea premier în timpul mandatelor sale

Preşedintele USR Cătălin Drulă consideră că schimbarea lui Nicolae Ciucă cu Marcel Ciolacu în fruntea guvernului nu va aduce nicio schimbare pentru români, ci doar o formalizare a „trădării lui Klaus Iohannis care va numi al patrulea premier PSD”.

184 afișări
Imaginea articolului Drulă: PSD-ului i se dă de către preşedintele Iohannis al patrulea premier în timpul mandatelor sale

„Bilanţul primei părţi a acestei guvernări, păstorită de preşedintele Iohannis, este unul dezastruos. Cele mai mari scumpiri din ultimii 20 de ani dublarea preţurilor la mâncare, dublarea ratelor la bănci, o gaură bugetară a căror a cărei dimensiune creşte cu câte 10 miliarde de lei pe lună. În acest context, venirea previzibilă a lui Marcel Ciolacu ca premier nu este nicio schimbare, ci este de fapt o continuare şi o cădere a măştilor. Adică, PSD-ului i se dă de către preşedintele Iohannis al patrulea premier în timpul mandatelor sale şi guvernarea României ajunge şi formal pe mâinile celor care au dus ţara şi economia în gard”, spune Cătălin Drulă.

El avertizează că reformele nu se vor întâmpla cu PSD la şefia guvernului.

„România stagnează. Ba chiar dă înapoi. Oamenii trăiesc din ce în ce mai prost, îşi pierd din puterea de cumpărare din cauza acestei inflaţii stimulate de acest guvern. Tranşa a doua din PNDR nu a fost încă trasă, era prevăzută acum şase luni. Reformele nu se întâmplă. Singurul lucru care rămâne la fel este pensia specială de 18.000 de lei a lui Nicolae Ciucă, care este la fel ca în prima zi când a preluat mandatul şi astăzi. Este neatinsă şi are în domnul Marcel Ciolacu un susţinător deplin al pensiilor speciale care sunt pe deplin în plată”, a mai spus Cătălin Drulă.

Cătălin Drulă a anunţat că USR va aduna anul viitor „forţele reformiste modernizatoare, cu adevărat liberale, pentru a oferi României o soluţie alternativă la PSD şi la extremismul pro-rus”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici