După exit-poll-uri, EBA a vorbit despre dorul de curtea din Modrogan

"Cât sunt de emoţionată!", a fost replica Elenei Băsescu, când tatăl său, preşedintele Traian Băsescu, a apărut, inopinat, la sediul său de campanie.

24 afișări
Imaginea articolului După exit-poll-uri, EBA a vorbit despre dorul de curtea din Modrogan

După exit-poll-uri, EBA a vorbit despre dorul de curtea din Modrogan (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Îmbrăcată într-un costum alb, Elena Băsescu a sosit la sediul de campanie, cu puţin timp înainte de ora 21.00, împreună cu două prietene. Imediat ce a coborât din maşină i-a sunat telefonul. "E tata!" a spus şoptit EBA. A vorbit emoţionată timp de două minute şi a încheiat: "Bine tata, te pup".

Cât timp a aşteptat rezultatele exit-poll-urilor, ea a povestit de mai multe ori ziariştilor cum şi-a petrecut timpul cu tatăl său după ce acesta s-a întors de la cumpărături. "Am stat acasă cu familia mea. Ne-am relaxat. Tata a băut cafea, m-a încurajat", a spus EBA, povestind cum şi-a petrecut după-amiaza zilei de duminică.

A spus că a avut emoţii şi nu a mai dormit de o lună şi jumătate şi abia aşteaptă să se întoarcă în Modrogan. "Dacă eram în Modrogan, acum eram în curte. Mi-e dor de curtea din Modrogan", a spus EBA de câteva ori, cu regret, îndurând înghesuiala.

Imediat după ce la televizor s-au anunţat rezultatele exit-poll-urilor, a apărut şi "tata", preşedintele Traian Băsescu. Vizibil emoţionată, a sărit să-l îmbrăţişeze, iar şeful statului s-a retras în altă cameră pentru a o lăsa pe fiica sa să facă declaraţiile oficiale. Îndemnat de cei prezenţi să vină alături de Elena, Traian Băsescu a replicat: "Las-o în pace!".

El a aşteptat-o cu răbdare, povestind câtorva reprezentanţi ai presei cât de mândru este de fiica sa.

"Am regretat că nu am putut să o ajut. Am încurajat-o tot timpul, pregătind-o mai ales pentru eşec. Sunt mândru că a avut curajul să-şi asume o candidatură singură, în condiţiile în care avea imaginea pe care o avea", a spus Băsescu.

Elena Băsescu a anunţat, în cealaltă încăpere, că abia aşteaptă să se întoarcă în PDL, partidul în care a "crescut".

Elena şi Traian Băsescu au făcut apoi un tur al sediului de campanie şi s-au retras timp de câteva minute în biroul ei. Apoi tatăl a plecat singur pentru a ieşi în oraş cu soţia.

"Nu, nu merg la PDL, staţi liniştiţi, merg în oraş cu soţia", a spus Băsescu, în timp ce fiica sa s-a grăbit să meargă spre curtea din Modrogan pe care a îndrăgit-o de mult timp.

(Material realizat de Alina Novăceanu, alinaz@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici