EBA, înainte de anunţarea rezultatelor: Un rezultat ruşinos pentru Blaga, o victorie cât o înfrângere

Elena Băsescu a declarat, înainte de anunţarea rezultatelor votului la Convenţia PDL, când deja susţinătorii Elenei Udrea vorbeau despre contestaţie, că rezultatul este ruşinos pentru Vasile Blaga, iar întrebată dacă tatăl său a pierdut partidul ea a spus: "Nu e vorba de tatăl meu, nu a candidat el"

699 afișări
Imaginea articolului EBA, înainte de anunţarea rezultatelor: Un rezultat ruşinos pentru Blaga, o victorie cât o înfrângere

Elena Băsescu (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Elena Băsescu le-a spus ziariştilor că a văzut la acel moment că se cere renumărarea voturilor.

Ea a fost întrebată cum vede rezultatul alegerilor din PDL. "Este un rezultat ruşinos pentru aripa Blaga, dacă într-adevăr au câştigat cum se vuieşte, o victorie cât o înfângere e foarte greu de manageriat în viitor", a răspuns Elena Băsescu.

Întrebată dacă, în condiţiile în care rezultatele rămân aşa cum au fost vehiculate, consideră că tatăl său, Traian Băsescu, a pierdut partidul, Elena Băsescu a răspuns: "Nu este vorba aici de tatăl meu, nu a candidat tatăl meu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici