Eckstein: „Bă, frate române, hai să ne dezlipim de miticii de Bucureşti”

Consilierul prezidenţial Peter Eckstein spune, într-un interviu acordat ziarului Gândul, că este posibilă, pe viitor, o autonomie teritorială, dar nu poate fi vorba despre realizarea unei autonomii a maghiarilor pe bază etnică:

26 afișări
Imaginea articolului Eckstein: „Bă, frate române, hai să ne dezlipim de miticii de Bucureşti”

Eckstein: „Bă, frate române, hai să ne dezlipim de miticii de Bucureşti” (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

„Nu există. Asta forget it. Sunt câţiva nebuni pe acolo, prin secuime. Nu merge. Forget it. Teritorială, merge. Este un teritoriu definit”. Consilierul descrie un model de autonomie pentru uzul românilor: „Trebuie să se înţeleagă comunităţile acolo, la nivel local".

Citeşte mai multe despre opiniile consilierului Peter Eckstein Kovacs pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici