Editorial Cristian Tudor Popescu: Girafa Năstase?

Câteva întrebări care nu i-au fost puse d-lui Adrian Năstase în interviul de la Antena 3:

1746 afișări
Imaginea articolului Editorial Cristian Tudor Popescu: Girafa Năstase?

Cristian Tudor Popescu (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

* Subsemnatul nu mă număr printre cei care cred că Adrian Năstase şi-a înscenat sinuciderea. Aseară, dânsul a considerat nimerit să-şi apere autenticitatea tentativei de suicid, ca şi cum ar fi fost vorba de o pictură valoroasă din bogata sa colecţie. E originală, domnilor, dacă veneam fără cravată şi descheiat la guler, vedeaţi ce cicatrice mare am. Glonţul a trecut, stimaţi telespectatori, aproape record mondial, la un singur milimetru de carotidă. Şi dacă-mi dădeam şi cămaşa jos, puteaţi să admiraţi gaura de ieşire a glonţului prin umăr.

Întrebare: Dl. Năstase e de părere că o încercare de suicid reală a unui fost ministru de Externe, fost preşedinte al Camerei, fost prim-ministru al României, prin care vroia să se sustragă de la executarea unei sentinţe a Justiţiei din ţara pe care a condus-o, e mai demnă de admiraţie, mai benefică imaginii României în exterior decât o sinucidere trucată?

Citeşte editorialul lui Cristian Tudor Popescu în formă integrală pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici