Editorial Cristian Tudor Popescu: Legalizarea moştenirii lui Băsescu

Dacă-mi doresc ceva în legătură cu T. Băsescu este să nu-l mai văd la pupitrul Cotrocenilor, căci îmi vin în cap scenetele de manipulare jucate acolo ca să-i bage pe înapoiaţii mintal sub pulpana Elenei Udrea.

1869 afișări
Imaginea articolului Editorial Cristian Tudor Popescu: Legalizarea moştenirii lui Băsescu

Cristian Tudor Popescu (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

Nu ţin să ajungă în puşcărie, cum va hotărî Justiţia, aşa să fie, dar să-şi facă numerele în vreun talk-show tv, cu sabia ratingului la ceafă, n-ar fi rău.

"Am satisfacţia că las o ţară cu opţiuni clare: parteneriatul cu SUA, prezenţa în UE şi NATO, credibilitatea dobândită în mod deosebit în NATO” a zis dl. Băsescu la validarea de către CCR a noului preşedinte, Klaus Iohannis.

Mai lipsea să spună că ne lasă destul aer de respirat. În 2004, când a ajuns dl. Băsescu preşedinte, România era în NATO de doi ani, iar aderarea la UE, practic rezolvată. Parteneriatul strategic cu SUA datează hăt din 1997.

Ceva a lăsat totuşi T. Băsescu ca preşedinte: Justiţia. 

Citeşte continuarea editorialului lui Cristian Tudor Popescu pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici