Editorial CTP: Al doilea om în stat a burkinafasolit-o

Dl Crin Antonescu este preşedintele Senatului României. Al doilea om în stat. În calitate de preşedinte al PNL, organizaţie privată, dl Antonescu poate să arunce cu vorbe în numele libertăţii de exprimare a politicianului.

2134 afișări
Imaginea articolului Editorial CTP: Al doilea om în stat a burkinafasolit-o

Editorial CTP: Al doilea om în stat a burkinafasolit-o

Ca înalt demnitar al statului însă, atunci când declară, fără cea mai mică dovadă, că Băsescu a determinat hotărârea Înaltei Curţi de condamnare a lui Fenechiu Relu la închisoare cu executare, dl Antonescu subminează Justiţia română.

Aflat în fruntea statului, subminează statul.

De ce o face, e limpede. Coliderul USL nu e în stare să identifice altă sursă de capital electoral pentru cursa prezidenţială de anul viitor decât antibăsismul. Şi atunci apasă pe această pedală fără să-i pese de prejudiciile pe care le aduce instituţiilor statului.

Întrebarea este: dacă în calitate de al doilea om în stat, dl Antonescu se comportă aşa faţă de zisul stat, o să fie mai bun ca prim om în stat?

Citeşte continuarea materialului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici