EDITORIAL CTP după şedinţa CSAT: Cinism, prostie şi electronicărie

Două lucruri am văzut şi auzit: mintea puţină a lui V. Ponta şi cinismul fără limite al lui T. Băsescu.

2575 afișări
Imaginea articolului EDITORIAL CTP după şedinţa CSAT: Cinism, prostie şi electronicărie

Cristian Tudor Popescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ce şi-a imaginat V. Ponta cerând convocarea CSAT, că T. Băsescu îl va da afară pe Opriş la schimb cu demiterea lui Stroe de la Interne? Pentru asta e nevoie de consens, imposibil de obţinut de către useliştii din CSAT. Cum îi e felul, T. Băsescu nu s-a mulţumit să-şi apere acolitul de la STS, a contraatacat pe apărarea-şvaiţer, şi Ponta ştia câte găuri are, a guvernului. 

Da, guvernul Ponta a fost incompetent, incoerent şi impotent în acţiunea de salvare din Apuseni. Ce a spus T. Băsescu am văzut cu toţii cât e de adevărat. Dar să profiţi de ocazie ca să spui că statul român funcţionează doar când e condus direct de T. Băsescu şi să dai exemplu mascaradele, pe cât de obscure, pe atât de dubioase, ale „salvării” jurnaliştilor din Irak şi sifonării lui Omar Hayssam din Siria,  comparându-le cu moartea fetei locotenent-medic pentru că statul român n-a fost în stare s-o găsească la timp, asta ţine de neomenescul din Băsescu.

Evident, miniştrii Duşa şi Mănescu pot răsufla uşuraţi, USL nu-i dă afară câtă vreme Băsescu îl ţine în braţe pe Opriş. Cât priveşte STS-ul, dacă-i aşa cum spune T. Băsescu, că nu poate detecta pe teritoriul României un grup de oameni aflaţi în pericol care au telefoane mobile, atunci pentru ce e plătit superServiciul ăsta electronic din banii cetăţenilor? Ca să pună telefoane scurte la Cotroceni şi să asculte telefoane mobile care nu sunt în pădure?

Citeşte continuarea materialului pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici