Editorial CTP: Stimaţi procurori, opriţi anchetarea simplilor votanţi!

Stimată doamnă Procuror General Codruţa Kovesi, Stimate domnule Procuror Şef al DNA Daniel Morar,Stimaţi procurori, fac un apel, e o modalitate jurnalistică pe care nu ştiu dacă am mai folosit-o vreodată, dar nu găsesc alta în clipa de faţă.

1201 afișări
Imaginea articolului Editorial CTP: Stimaţi procurori, opriţi anchetarea simplilor votanţi!

Editorial CTP: Stimaţi procurori, opriţi anchetarea simplilor votanţi!

 Fac un apel în calitate de cetăţean şi jurnalist independent: Opriţi imediat această operaţiune de anchetare a sătenilor, a simplilor cetăţeni, care sunt căutaţi pe acasă de procurori şi luaţi la întrebări în legătură cu votul lor!

Bătălia politică se va încheia peste o săptămână sau va mai continua câteva luni, dar sentimentul că E PERICULOS SĂ MERGI LA VOT ÎN ROMÂNIA, CĂ E MAI SIGUR SĂ STAI ACASĂ, PENTRU CĂ ALTFEL  TE TREZEŞTI CU ORGANELE LA POARTĂ,  ESTE DE O NOCIVITATE NEMĂSURABILĂ ŞI POATE SĂ PERSISTE ANI ÎN ŞIR.

Citeşte continuarea materialului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici