Elena Băsescu a vizitat comuna în care a obţinut 33% din voturi la europarlamentare

Europarlamentarul Elena Băsescu a făcut, miercuri, o vizită în judeţul Neamţ, mergând şi în comuna Alexandru cel Bun, unde obţinut cel mai mare rezultat la alegerile europarlamentare din acest an.

56 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu a vizitat comuna în care a obţinut 33% din voturi la europarlamentare

Elena Băsescu a vizitat comuna în care a obţinut 33% din voturi la europarlamentare (Imagine: Sebastian Tătaru/Mediafax Foto)

Potrivit preşedintelui PDL Neamţ, Gheorghe Ştefan, în această vizită europarlamentarul "a luat contact cu realitatea din judeţ".

"Domnişoara Elena Băsescu a venit în Neamţ în calitatea sa de europarlamentar al României. A mers la Alexandru cel Bun şi pentru faptul că în această localitate a obţinut cel mai mare scor la alegerile europarlamentare", a declarat Gheorghe Ştefan.

El a mai spus că în discuţiile purtate cu fiica preşedintelui i-a prezentat acesteia câteva dintre problemele judeţului, pentru care i-a solicitat să facă lobby la Bruxelles.

În comuna Alexandru cel Bun, unde primar este Ion Rotaru, fostul primar PSD al municipiului Piatra Neamţ în perioada 1996-2004, Elena Băsescu a obţinut 33,15 la sută din voturi, fiind prima clasată în lista formaţiunilor politice şi independenţilor din această localitate.

În urma scrutinului din iunie 2009, din cele 1.813 voturi valabil exprimate în Alexandru cel Bun, 601 voturi au fost pentru EBA, în condiţiile în care în tot judeţul Neamţ a obţinut aproximativ 6000 de voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici