Elena Băsescu: Sunt o fire puternică şi această competiţie o să mă călească

Elena Băsescu, candidat pentru funcţia de secretar general al OTPDL, a declarat, duminică, la Suceava, că nu candidează la această funcţie pentru că tatăl său a fost preşedinte al PD, ci ca orice membru de partid şi a subliniat că şi-a dorit ca această competiţie să se desfăşoare cu mai multă decenţă.

4 afișări
Imaginea articolului Elena Băsescu: Sunt o fire puternică şi această competiţie o să mă călească

Elena Băsescu: Sunt o fire puternică şi această competiţie o să mă călească

Elena Băsescu a spus, la întâlnirea cu membri organizaţiei de tineret a PDL Suceava, că a decis să candideze la funcţia de secretar general al OT PDL şi că îşi asumă să coordoneze eficient şi coerent organizaţia.

"Ne aflăm astăzi aici pentru a hotărî ce avem de făcut. Din acest motiv am decis să candidez pentru funcţia de secretar general, iar în cazul în care nu voi fi aleasă o să rămân, cu siguranţă, în interiorul partidului, pentru că PD este partidul cu care am crescut. Nu am hotărât să candidez la funcţia de secretar general pentru că tatăl meu a fost preşedintele PD", a spus Elena Băsescu.

Ea a arătat că, la fel ca orice membru de partid, are dreptul să acceadă la orice funcţie din partid printr-un vot direct.

"În PD am început munca în organizaţia de tineret încă de pe vremea când eram minoră şi lucram şi lipeam afişe", a spus Elena Băsescu.

Ea a arătat că încurajează competiţia şi că este fericită că are doi contracandidaţi.

"Mi-aş fi dorit ca această competiţie să se desfăşoare cu mai multă decenţă şi să nu ajungă în presă. Eu sunt o fire foarte puternică şi sunt sigură că această competiţie o să mă călească", a spus Băsescu.

Ea a adăugat că alegerile care vor avea loc în 23 şi 24 februarie pentru conducerea OT PDL reprezintă doar o etapă care mai este de parcurs pentru ca tinerii din PDL să se apuce serios de treabă întrucât acest an "reprezintă un an electoral foarte greu".

"Noi avem datoria ca în 2008 şi 2009 să repetăm performanţa electorală din rândul tinerilor care a avut loc în 2004. Alături de Monica Iacob Ridzi, vom reuşi cu siguranţă pentru că avem liderul care ne trebuie, avem entuziasmul necesar, avem toate argumentele şi din aceste motive reuşi. În cadrul acestei echipe sunt convinsă că vom performa şi voi performa. Vom fi coordonaţi coerent şi eficient. Acestea sunt atributele pe care mi le asum în cadrul secretariatului general", a spus Elena Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici