Elena Udrea: PDL are nevoie de un lider curajos. Eu pot să mă lupt pentru PDL

Elena Udrea, care candidează pentru şefia PDL, a declarat, sâmbătă, că partidul "are nevoie de un lider curajos" şi a arătat că "mai rău decât ceea ce s-a întâmplat până acum este dacă după Convenţia de sâmbătă nu se va întâmpla nimic".

227 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea: PDL are nevoie de un lider curajos. Eu pot să mă lupt pentru PDL

Elena Udrea (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Am încredere că nu ne-am adunat 5.000 de oameni să plecăm aşa cum am venit. Mai rău decât ceea ce s-a întâmplat până acum este dacă după Convenţia de aici nu se va întâmpla nimic. De aceea, astăzi, vă cer să facem echipă şi să construim pentru PDL un partid puternic capabil să se lupte cu USL şi să se întoarcă la guvernare", a spus Elena Udrea în discursul susţinut la Convenţia partidului.

Ea a arătat că PDL poate recâştiga alegerile şi poate să se întoarcă la guvernare, dar că "este nevoie de o schimbare la vârful partidului şi de o schimbare de atitudine", opinând totodată că în prezent trendul partidului "continuă să fie descendent".

"Este nevoie în fruntea partidului de lideri credibili şi credibilitatea nu se măsoară în sondaje, ci la vot, în faţa electoratului, PDL are nevoie de un alt fel de leadership", a mai spus Elena Udrea, apreciind că partidul a pierdut legătura între vârful şi baza lui.

Elena Udrea a arătat, referindu-se la cei care au plecat din PDL, că democrat-liberalii trebuie să înveţe "lecţia trădării" pentru a nu o mai repeta niciodată.

"PDL are nevoie de un lider curajos, căruia să nu-i pese de atacuri, care să se poată lupta cu Ponta, Antonescu şi cu Voiculescu. (...) Eu pot să mă lupt pentru PDL", a adăugat Udrea.

Ea a mai spus că este momentul ca PDL să dea semnalul că se poate reconstrui într-un partid alternativă la actuala guvernare.

Elena Udrea a mai spus că are un mare respect pentru Vasile Blaga, dar că momentul Convenţiei "este momentul adevărului pentru partid".

Udrea a fost susţinută prin discursuri atât de Emil Boc, cât şi de Teodor Palelologu, Gheorghe Ştefan şi Florin Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici