Emil Boc: Nu am emoţii la moţiunea de cenzură a PSD, am mai trecut prin astfel de momente

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că nu are emoţii în privinţa moţiunii de cenzură pe care PSD a anunţat că o va iniţia în toamnă, adăugând că a mai trecut prin astfel de momente, pe care le-a depăşit.

26 afișări
Imaginea articolului Emil Boc: Nu am emoţii la moţiunea de cenzură a PSD, am mai trecut prin astfel de momente

Emil Boc: Nu am emoţii la moţiunea de cenzură a PSD, am mai trecut prin astfel de momente (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Emil Boc a spus, într-o conferinţă de presă, susţinută la Prefectura Iaşi, că nu are emoţii în ceea ce priveşte moţiunea de cenzură pe care PSD a anunţat că o va iniţia în viitoarea sesiune parlamentară. "Nu am emoţii, de ce să am emoţii? Am mai trecut prin astfel de momente, aşa că nu văd de ce să ne facem probleme", a declarat premierul.

El a spus că nu lucrează în interes propriu în cadrul echipei de guvernare, dar că este conştient că există costuri politice şi de imagine. "E un cost politic şi de imagine. Dar România are nevoie de restructurare. Nu se va putea împrumuta la nesfârşit pentru consum. Fiind la guvernare, noi am căzut la mijloc, însă facem ceea ce trebuie. Rezultatele se vor vedea în anii 2011 şi 2012", a apreciat premierul Emil Boc.

Premierul a adăugat că în 2011 economia va fi "pe creştere", iar partidele aflate acum la guvernare vor împărţi beneficiile politice.

Premierul Emil Boc s-a aflat sâmbătă, la Iaşi, unde a mers la şantierul şoselei de centură a municipiului, iar ulterior a participat la sediul Prefecturii ieşene la ceremonia semnării contractului între ministerul Mediului şi Consiliul Judeţean Iaşi privind extinderea şi modernizarea reţelelor de apă din mai multe localităţi ale judeţului, proiect în valoare de 142 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici