Eugen Nicolăescu renunţă la interimatul de la PNL Sector 1 şi este înlocuit cu Daniel Chiţoiu - surse

Liderul PNL Bucureşti, Eugen Nicolăescu, a anunţat, luni, în cadrul şedinţei Consiliului Naţional Executiv al PNL, că renunţă la poziţia de preşedinte interimar al PNL Sector 1, iar în locul acestuia a fost nominalizat Daniel Chiţoiu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea PNL.

259 afișări
Imaginea articolului Eugen Nicolăescu renunţă la interimatul de la PNL Sector 1 şi este înlocuit cu Daniel Chiţoiu - surse

Eugen Nicolăescu (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Eugen Nicolăescu şi-ar fi motivat decizia de a renunţa la coordonarea filialei Sector 1 prin faptul că funcţia de ministru al Sănătăţii, precum şi aceea de lider al filialei PNL Bucureşti, nu-i permit să-şi aloce timp în acest sens.

Ulterior, la şefia PNL Sector 1 a fost propus ca interimar vicepreşedintele PNL Daniel Chiţoiu, care ocupă totodată funcţia de vicepremier şi ministru de Finanţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici