Eugen Tomac: Dăncilă mi-a scris de pe contul lui Dragnea să aderăm la mesajele lui

Eugen Tomac a declarat că premierul i-a trimis pactul propus partidelor de pe contul lui Liviu Dragnea. Preşedintele PMP a adăugat că Viorica Dăncilă a avut o încercare disperată să invite PMP să adere la ideile fostului lider PSD, confirmând astfel că e „marioneta” lui Dragnea.

385 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac: Dăncilă mi-a scris de pe contul lui Dragnea să aderăm la mesajele lui

Eugen Tomac: Dăncilă mi-a scris de pe contul lui Dragnea să aderăm la mesajele lui

„Asistăm la o încercare disperată prin care Dăncilă vrea să ne transmită că este altceva. (...) Azi dimineaţă, mi-am deschis e-mailul şi văd că-mi scrie Liviu Nicolae Dragnea, mesaj către PMP. Preşedintele PSD mi-a scris un mesaj prin care ne invită să aderăm la mesajul lui Dragnea. Apreciez gestul lui Dăncilă de a ne confirma, încă o dată, că este un premier marionetă, instalată de Dragnea, la palatul Victoria”, a afirmat Eugen Tomac, sâmbătă la Şcoala de Vară a PMP, de la Costineşti.

Eugen Tomac a mai precizat că PMP nu va semna „pactul bunăstării”, propus de premier, El a spus că singurul pact la care va adera PMP este cel prin care actualul Guvern va fi demis.

„Dăncilă, scrie în numele tău, nu în numele lui Dragnea. Pactul vostru propus poate fi acceptat cu o singură condiţie, noi aderăm la pactul prin care trimitem Guvernul Dragnea trei, acasă, acesta este singurul pact la care aderăm”, a conchis Tomac.

Premierul Viorica Dăncilă a propus, vineri, un pact între partidele politice din România, în care acestea îşi iau angajamentul că vor lupta pentru bunăstarea cetăţenilor şi că nu vor tăia pensiile şi salariile.

Adresa de e-mail transmisă de pe care a fost transmis pactul către partide este presedinte@psd.ro

Taguri:
dancila,
tomac,
dragnea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici