Eugen Tomac despre PSD-iştii fotografiaţi la restaurant, în Buzău: Au sărbătorit alegerea lui Iordache

  • Preşedintele PMP, Eugen Tomac, spune, referitor la liderii PSD fotografiaţi într-un restaurant din Buzău, fără să respecte măsurile anti-COVID-19, că PSD a sărbătorit alegerea lui Florin Iordache în fruntea Consiliului Legislativ.
  • Liderul PMP crede că în această perioadă politicienii trebuie să dea dovadă de „responsabilitate şi de solidaritate cu naţiunea”.
  • Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a acuzat, duminică, Guvernul Orban că foloseşte Poliţia pentru scopuri politice. Liderul social-democrat susţine că va plăti amenda.
1277 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac despre PSD-iştii fotografiaţi la restaurant, în Buzău: Au sărbătorit alegerea lui Iordache

Eugen Tomac despre PSD-iştii fotografiaţi la restaurant, în Buzău: Au sărbătorit alegerea lui Iordache

„Fiind probabil într-un moment de euforie totală după alegerea pe viaţă a lui Iordache în fruntea Consiliului Legislativ, conducerea PSD a decis să marcheze victoria într-un restaurant, deşi acest lucru este ilegal în aceste zile negre de pandemie. Mesajul transmis de liderul PSD este unul foarte prost pentru că vine la doar o zi în care Marcel Ciolacu ne invita pe toţi să semnăm un pact pentru sănătate”, a scris luni dimineaţa pe Facebook Eugen Tomac.

Liderul PMP crede că în această perioadă politicienii trebuie să dea dovadă de „responsabilitate şi de solidaritate cu naţiunea”.

„În această perioadă în care nu avem medicamente, în care milioane de români nu se simt în siguranţă, când milioane de elevi nu pot merge la şcoală, când tot mai mulţi antreprenori îşi văd ruinate afacerile dezvoltate cu grijă ani la rând, când sute de mii de români nu mai ştiu dacă mâine vor avea un loc de muncă, politicienii au obligaţia să dea dovadă de mai multă responsabilitate şi solidaritate cu naţiunea. De aceea, îndemnul meu este să nu mai încalce nimeni legea, să ne concentrăm energia pe soluţii pentru a salva locurile de muncă şi a combate pandemia”, a mai scris Tomac.

Mai mulţi lideri PSD, printre care şi preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, au fost fotografiaţi la o masă într-un restaurant din judeţul Buzău. Poliţia a anunţat că au fost identificaţi şi amendaţi toţi participanţii pentru că erau mai mult de 6 persoane la o masă.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a acuzat, duminică, Guvernul Orban că foloseşte Poliţia pentru scopuri politice. Liderul social-democrat susţine că va plăti amenda.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici