Eugen Tomac: Fără Rovana Plumb în CE, lucru care trebuie reproşat şi preşedintelui Ursula von der Leyen

Eugen Tomac a declarat că Viorica Dăncilă a exportat orice din PSD la Bruxelles, precizând că trebuie reproşat şi preşedintelui ales Ursula von der Leyen faptul că a acceptat să o trimită în Parlamentul European pe Rovana Plumb.

256 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac: Fără Rovana Plumb în CE, lucru care trebuie reproşat şi preşedintelui Ursula von der Leyen

Eugen Tomac: Fără Rovana Plumb în CE, lucru care trebuie reproşat şi preşedintelui Ursula von der Leyen

„Am spus de la început ca Rovana Plumb este un candidat vulnerabil pentru funcţia de comisar european. Doar «neconflictuala marioneta prim-ministru nu a înţeles cu nu poate exporta chiar orice din PSD la Bruxelles”, a scris Eugen Tomac, joi, pe Facebook.

„Verdictul este clar: fără Rovana în Comisia Europeană, lucru care trebuie reproşat şi doamnei presedinte Ursula von der Leyen, care a acceptat sa o trimită in PE, ştiind ca exista acest risc. In mod similar, consider ca toţi candidaţii pentru Comisia Europeană, cu vulnerabilităţi la pachet, propuşi de state precum Franţa sau Belgia, trebuie înlocuiţi, pentru credibilitatea UE”, a completat europarlamentarul Eugen Tomac.

Rovana Plumb a primit un vot negativ, joi, în Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a Parlamentului European pentru funcţia de comisar european, a anunţat europarlamentarul Siegfried Mureşan.

Comisia pentru Afaceri Judiciare (JURI) a decis, cu unanimitate de voturi, să trimită o scrisoare Comisiei Europene în care să informeze asupra faptului că există conflict de interese în cazul Rovanei Plumb şi nu poate asuma funcţia de comisar european.

Taguri:
tomac,
plumb,
comisar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici