Eugen Tomac, preşedintele executiv al PMP: PSD loveşte inima democraţiei româneşti, ştergând cu buretele tot ce înseamnă hoţie

Preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac a criticat, marţi, decizia Guvernului privind modificarea Codurilor şi legea graţierii, afirmând că PSD "loveşte din plin în inima democraţiei româneşti ştergând cu buretele tot ceea ce înseamnă hoţie în ţară".

1126 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac, preşedintele executiv al PMP: PSD loveşte  inima democraţiei româneşti, ştergând cu buretele tot ce înseamnă hoţie

"PSD face ce ştie mai bine, loveşte din plin în inima democraţiei româneşti ştergând cu buretele tot ceea ce înseamnă hoţie în această ţară!", a declarat preşedintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac, pe Facebook.

Eugen Tomac a spus că PMP va rămâne pe baricade şi va lupta pentru o Românie fără "ticăloşi".

"Rămânem pe baricade şi luptăm pentru o Românie fără ticăloşi şi politruci ahtiaţi după banii publici", a mai scris Tomac.

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a anunţat că Guvernul a adoptat în şedinţa de marţi seara un proiect de lege privind graţierea şi unul privind modificarea legii 254/2013 privind executarea pedepselor, dar şi o orodonanţă de urgenţă privind modificarea Codurilor penale, redefinind abuzul în serviciu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici