Eurodeputat: Pe termen mediu şi lung, perdantul major este Rusia. Deciziile lui Putin, proaste

Putin a vrut să schimbe cursul istoriei şi a aruncat în aer securitatea europeană, afirmă europarlamentarul PMP Eugen Tomac: „Pe termen mediu şi lung, perdantul major este Rusia.Toate deciziile pe care le-a luat Putin în ultimul an au fost proaste”.

249 afișări
Imaginea articolului Eurodeputat: Pe termen mediu şi lung, perdantul major este Rusia. Deciziile lui Putin, proaste

Eurodeputat: Pe termen mediu şi lung, perdantul major este Rusia. Deciziile lui Putin, proaste

Putin a vrut să schimbe cursul istoriei şi a aruncat în aer securitatea europeană. Ce nu a înţeles dictatorul de la Kremlin şi nu poate pricepe nici acum este faptul că, pe termen mediu şi lung, perdantul major este Rusia.Toate deciziile pe care le-a luat Putin în ultimul an au fost proaste”, afirmă Eugen Tomac.

El arată că Putin a vrut să slăbească NATO, dar rezultatul a fost că Suedia şi Finlanda au aderat la NATO. De asemenea, Vladimir Putin a vrut să ţină Ucraina sub influenţa Rusiei, iar rezultatul este că Ucraina rezistă şi va adera la Uniunea Europeană.

„Ne şantajează cu Gazprom-ul. Rezultat: niciodată, nicio ţară din Uniunea Europeană nu va mai depinde de Gazprom”, încheie Tomac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici