Europarlamentar PNL: Cuc să-şi dea demisia fiindcă nu se circulă în regim de autostradă pe Sibiu-Nădlac

Siegfried Mureşan i-a cerut, joi, demisia ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, pentru că a trecut luna iulie şi nu se circulă în regim de autostradă pe tronsonul Sibiu-Nădlac, aşa cum promitea la începutul acestei luni.

484 afișări
Imaginea articolului Europarlamentar PNL: Cuc să-şi dea demisia fiindcă nu se circulă în regim de autostradă pe Sibiu-Nădlac

Europarlamentar PNL: Cuc să-şi dea demisia fiindcă nu se circulă în regim de autostradă pe Sibiu-Nădlac

„Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, trebuie să-şi dea astăzi demisia fiindcă promisiunea pe care a făcut-o luna trecută în faţa oamenilor nu s-a îndeplinit: a trecut luna iulie şi încă nu se poate circula în regim de autostradă pe tronsonul Sibiu – Nădlac. Vor mai trece probabil încă 4 ani până la finalizarea întregului tronson Sibiu – Nădlac din cauză că nu au început încă lucrările la ultimele segmente din lotul 2 al tronsonului Lugoj – Deva, care este parte din tronsonul Sibiu – Nădlac. În plus, nu s-au finalizat nici măcar loturile 3 şi 4 din tronsonul Lugoj – Deva, deşi aveau ca termen pentru inaugurare finalul lunii iulie”, a transmis deputatul Siegfried Mureşan, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Euaroparlamentarul liberal a adăugat că ministrul Răzvan Cuc nu a respectat nicio promisiune din cele făcute privind măsurile în infracstructura în anul 2019.

”Nimic din ceea ce a promis ministrul Transporturilor în acest an nu se îndeplineşte. Pe lângă minciunile privind Autostrada Nădlac – Sibiu, Răzvan Cuc a mai promis la începutul anului că în 2019 vor fi daţi în folosinţă 180 de kilometri de autostradă. Au trecut deja 7 luni din 2019 şi nu s-a dat inaugurat niciun kilometru. După ce a văzut toată lumea că timpul trece şi nu se dă în folosinţă niciun kilometru nou de autostradă, ministrul Transporturilor şi-a redus săptămâna trecută estimarea la 100 de kilometri pentru 2019. Cu toate acestea, specialiştii din domeniu estimează că vor fi gata anul acesta maximum 40 de kilometri. Răzvan Cuc a inaugurat în 2019 la fel de mulţi kilometri cât ar fi fost inauguraţi fără să avem un ministru al Transporturilor sau un Guvern: ZERO. Lipsa de competenţă a acestui ministru reprezintă un risc pentru infrastructura României şi, de aceea, trebuie să plece din funcţie!”, a afrimat Siegfried Mureşan.

El a adăugat, de asemenea, că „ministrul Transporturilor ar fi trebuit să ştie că promisiunea sa este irealizabilă”.

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc anunţa că de la sfârşitul lunii iulie se va circula în regim de autostradă pe tronsonul Sibiu-Nădlac.

„Dacă ne ajută şi vremea, vom deschide tronsoanele 3 şi 4 Lugoj-Deva. Deci, de la Sibiu până la Nădlac se va circula în regim de autostradă”, a declarat la începutul lunii iulie, ministrul Răzvan Cuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici