Europarlamentarul Victor Negrescu solicită mai mult sprijin pentru fermieri din partea UE

Eurodeputatul Victor Negrescu a intervenit în plenul Parlamentului European, în cadrul dezbaterii ce îi priveşte pe fermierii europeni, pentru a solicita mai mult sprijin pentru aceştia din partea Uniunii Europene şi asigurarea de subvenţii egale pentru toţi fermierii din statele membre.

201 afișări
Imaginea articolului Europarlamentarul Victor Negrescu solicită mai mult sprijin pentru fermieri din partea UE

Europarlamentarul Victor Negrescu solicită mai mult sprijin pentru fermieri din partea UE

„Domnule Comisar, fermierii din toată Europa şi din ţara mea, România, au nevoie de sprijinul Uniunii Europene. Trebuie să coborâţi din turnul de fildeş şi să discutaţi direct cu fermierii şi cu oamenii care trăiesc în mediul rural. Nu le mai puteţi impune lucruri fără să discutaţi cu ei. Agricultură fără fermieri nu există!”, a spus europarlamentarul Victor Negrescu.

Reprezentantul României în Parlamentul European a subliniat demersurile realizate în legislativul european pentru fermieri şi a reiterat responsabilitatea comisarului de resort, care face parte din grupul anti-european conservator, solicitând ca acesta să intre în dialog cu fermierii.

„Am solicitat, în calitatea mea de responsabil pentru bugetul european, fonduri suplimentare pentru agricultură şi pentru mediul rural. Am obţinut zeci de milioane de euro, dar necesarul este mult mai mare. Din păcate, nu a existat sprijin suficient pentru acest domeniu! Inclusiv dumneavoastră, ca reprezentant al Grupului anti-european conservator, din care face parte România, partidul AUR, sunteţi responsabil pentru acest eşec! Prin petiţia #SateRomâneştiCuBaniEuropeni, recunoscută oficial de Parlamentul European, am expus încă din vara anului trecut doleanţele fermierilor din România. Una dintre cerinţe era ca subvenţiile primite să fie egale la nivel european. Trebuie să sprijinim modernizarea agriculturii şi să-i susţinem mai mult pe tinerii fermieri şi pe toţi cei care trăiesc în mediul rural. Vrem o viaţă decentă pentru fermierii europeni!”, a subliniat chestorul Parlamentului European, eurodeputatul Victor Negrescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici