EXCLUSIV - Videanu: Nu e nevoie de congres acum, PDL trebuie să intre în logica de campanie

Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că nu este necesară organizarea unui congres extraordinar al PDL în momentul de faţă, pentru că este important ca partidul "să se consolideze şi să intre în logica de campanie pentru alegerile parlamentare".

353 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV - Videanu: Nu e nevoie de congres acum, PDL trebuie să intre în logica de campanie

Adriean Videanu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Eu nu cred că e nevoie de un congres în momentul de faţă, pentru că important e să se consolideze şi să se intre în logica de campanie pentru alegerile parlamentare", a declarat Videanu.

El a vorbit despre rezultatele alegerilor locale.

"Având în vedere rezultatul votului politic, în care PDL, singur şi în alianţele făcute la nivel local, a luat aproape 23,8% şi având în vedere că avem peste 800 de primari, cred că ceea ce-i trebuie PDL astăzi este să recunoască anumite greşeli pe care le-a făcut în ultimii trei ani, pentru care de altfel a fost şi sancţionat de electorat şi să intre în logica de campanie electorală pentru alegerile parlamentare, în ideea de a reveni la guvernare în noiembrie, lucru perfect posibil, pentru că votul politic al USL este de aproximativ 50,76% şi trebuie să luăm în calcul faptul că USL a fost pe vârful său de formă politică", a precizat Videanu.

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, miercuri, că actuala conducere a PDL trebuie să se dea la o parte, fiind necesară organizarea unui congres extraordinar al partidului, care să aleagă o nouă echipă.

Berceanu, liderul PDL Dolj, a anunţat că, joi, în Colegiul Director, îi va cere demisia lui Emil Boc din fruntea PDL.

Radu Berceanu a susţinut că întreaga conducere centrală a partidului trebuie să plece.

"Nu poţi să vrei să fii şef şi când se întâmplă ceva să nu ai nicio responsabilitate", a susţinut Berceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici