Femeile din PSD se solidarizează cu protestatarii şi acuză puterea de manipulare a protestelor

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD (OFSD), Rovana Plumb, a declarat sâmbătă că organizaţia se solidarizează cu acţiunile de protest din ţară.

398 afișări
Imaginea articolului Femeile din PSD se solidarizează cu protestatarii şi acuză puterea de manipulare a protestelor

Femeile din PSD se solidarizează cu protestatarii şi acuză puterea de manipulare a protestelor (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

Plumb a afirmat că actualul Guvern şi-a pierdut legitimitatea şi susţinerea, iar demisia Executivului ar duce la "stoparea hoţiei".

Ea a spus că OFSD se solidarizează cu toţi românii care protestează faţă de "un regim care a sărăcit ţara prin sărăcie".

"Puterea încearcă să manipuleze opinia publică prin formula mincinoasă că toţi suntem la fel. Aceste proteste sunt primul pas către schimbarea în bine a României, demisia Guvernului şi alegeri anticipate", a afirmat Plumb după Comitetul Executiv al Organizaţiei de Femei a PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici