Fenechiu: Dacă iubeşte Iaşiul, Ungureanu ar trebui să spună că dă bani de la buget pentru aeroport

Liderul PNL Iaşi deputatul Relu Fenechiu susţine că premierul Mihai Răzvan Ungureanu ar trebui să prezinte un calendar ferm privind construcţia autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş şi să anunţe că dă bani pentru modernizarea aeroportului ieşean.

182 afișări
Imaginea articolului Fenechiu: Dacă iubeşte Iaşiul, Ungureanu ar trebui să spună că dă bani de la buget pentru aeroport

Fenechiu: Dacă iubeşte Iaşiul, Ungureanu ar trebui să spună că dă bani de la buget pentru aeroport (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax foto)

Relu Fenechiu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Mihai Răzvan Ungureanu va fi prezent la Iaşi, în 3 martie, cu ocazia şedinţei comune a guvernelor României şi Republicii Moldova şi că, fiind ieşean, ar trebui să-şi îndrepte atenţia către două dintre proiectele importante ale municipiului.

Liberalul spune că prioritare sunt realizarea autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş şi modernizarea aeroportului ieşean.

"În programul guvernamental pe care l-a prezentat în Parlament, premierul a trecut autostrada Iaşi-Târgu Mureş pe locul doi. A făcut ceva într-o lună de când e premier? Îl întreb public când se apucă de acest proiect? Corect ar fi să vină la Iaşi şi să prezinte un calendar fern al autostrăzii. Ar rămâne în istorie dacă se apucă", a afirmat Fenechiu.

Deputatul liberal a mai spus că, dacă iubeşte Iaşiul, premierul Mihai Răzvan Ungureanu ar trebui să spună că dă bani de la buget pentru modernizarea aeroportului din Iaşi.

"Ar fi corect să spună că aeroportul va primi 30 de milioane de euro. Nu e mare chestie să dea banii ăştia. Nici nu trebuie să-i dea toţi odată, măcar 10-15 milioane, ca să înceapă proiectul", a afirmat liderul PNL Iaşi.

Pe 3 martie, guvernele României şi Republicii Moldova vor ţine o şedinţă comună la Iaşi, reuniunea urmând a avea loc, cel mai probabil, la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din municipiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici