Fifor, despre o înţelegere Iohannis-Dăncilă: Nu ştiu ce au discutat, cert e că s-au schimbat multe

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor a declarat că nu ştie ce a discutat Viorica Dăncilă cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, însă după acea întrevedere s-au schimbat multe, iar Viorica Dăncilă şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale.

1527 afișări
Imaginea articolului Fifor, despre o înţelegere Iohannis-Dăncilă: Nu ştiu ce au discutat, cert e că s-au schimbat multe

Fifor, despre o înţelegere Iohannis-Dăncilă: Nu ştiu ce au discutat, cert e că s-au schimbat multe

„Am participat şi la întâlnirea de la Cotroceni, acea rundă de consultări de la Cotroceni, şi într-adevăr discuţia de după consultări a avut loc cu preşedintele Klaus Iohannis, nu ştiu ce s-a discutat, pentru că a fost un tete-a-tete. Cert este că s-au schimbat foarte multe în câteva zile. A existat decizia doamnei prim-ministru de a avea cât se poate de repede congresul, a existat decizia doamnei prim-ministru de a candida pentru alegerile prezidenţiale”, a spus Mihai Fifor, la Antena 3.

Social-democratul a completat că „a fost o vară epică”, amintind şi de ruptura dintre PSD şi ALDE.

Secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu spune că după alegerile europarlamentare s-a înţeles cu Dăncilă să nu fie organizat congres în 2019 şi să nu candideze la Preşedinţie. „Mariajul ăsta al nostru a durat foarte puţin, şapte, opt zile”, a explicat el.

Acesta a mai spus joi, la Slatina, că „bătuse palma” cu Viorica Dăncilă să nu intre în cursa pentru Cotroceni, dar Viorica Dăncilă a încălcat înţelegerea după o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis.

În schimb, Klaus Iohannis a afirmat, întrebat dacă a avut o discuţie cu Viorica Dăncilă în care să o convingă să candideze la prezidenţiale, că PSD a convins-o să fie prezidenţiabilul partidului.

Viorica Dăncilă a explicat că este nedumirită de afirmaţiile lui Paul Stănescu potrivit cărora ar fi decis să candideze la prezidenţiale după o discuţie cu Klaus Iohannis. Fostul lider al PSD a precizat că nu este „nici cel mai mic sâmbure de adevăr” în declaraţiile acestuia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici