Firea: Cîrstoiu are misiunea de a-l trimite acasă pe actualul primar general

  • Gabriela Firea îi transmite candidatului PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, că are „misiunea de a-l trimite acasă pe actualul primar general”, Nicuşor Dan.
  • Acelaşi lucru trebuie să îl facă şi candidatul la Primăria Sectorului 1, George Cristian Tuţă.
204 afișări
Imaginea articolului Firea: Cîrstoiu are misiunea de a-l trimite acasă pe actualul primar general

Gabriela Firea, care a fost primar general din partea PSD, în mandatul 2016 - 2020, spune, sâmbătă, pe Facebook, faptul că a văzut cum în ultimii ani „am ajuns la un dezastru” în sectorul 1, care a fost cândva „Capitala Capitalei”.

„Sunt foarte ataşată de acest sector, am locuit multă vreme aici, mi-am crescut băiatul cel mare în Sectorul 1 şi am muncit mulţi ani tot în aceasta zonă. Am văzut cum s-au transformat cartierele şi la ce dezastru am ajuns în ultimii patru ani. Sunt convinsă că se va schimba totul pentru că am încredere deplină în echipa politică din Sectorul 1. Îl felicit pe colegul mei Petre Florin Manole pentru reconfirmarea în funcţia de preşedinte a organizaţiei PSD Sectorul 1 şi pe toţi colegii din conducerea executivă a organizaţiei, prim-vicepreşedinţi, vicepreşedinţi, secretar general. Am văzut cum s-a transformat echipa social-democrată din Sectorul 1 şi cât de unită este acum”, spune Firea.

Aceasta a spus că social-democraţii din Sectorul 1 „sunt pregătiţi pentru o luptă electorală, cu proiecte şi idei pentru oameni”.

„Cei care conduc acum Primăria Sectorului 1 au reuşit în patru ani să facă vedetă şobolanul, chiar o mascotă a celui mai bogat sector al Capitalei. Sunt sigură, însă, că bucureştenii nu mai pot fi pacăliţi. Îl susţinem pe George Cristian Tuţă candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Sectorului 1 şi vom fi cu toate forţele alături de el. Îi urez succes şi lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, care are misiunea de a-l trimite acasă pe actualul primar general. E nevoie de un alt model administrativ în toată Capitala”, a mai spus Gabriela Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
cîrstoiu,
primar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici