Video Firea: Clădirea Primăriei de pe Bulevardul Regina Elisabeta poate fi finalizată până la 31 august. Chiria la actualul sediu, 280.000 de euro pe lună

Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, vrea ca Primăria Generală să revină în sediul de lângă Cişmigiu susţinând că se plăteşte o chirie prea mare pentru sediul din Grozăveşti.

1689 afișări

"Actualul spaţiu cred că este costisitor pentru bucureşteni – 280.000 de euro chiria pe lună – este o sumă importantă şi nu intenţionez să prelungesc acest contract de chirie. Voi solicita consilierilor generali să fie de acord ca în timpul cel mai scurt să ne mutăm să lucrăm în acest spaţiu, mai ales că este adecvat pentru o primărie generală ", a declarat primarul general ales al Capitalei, Gabriela Firea, luni, în timp ce inspecta şantierul existent în sediul Primăriei Generale a Capitalei de pe Bulevardul Regina Elisabeta.

Ea a anunţat că a primit asigurări că lucrarea poate fi finalizată până la 31 august, urmând ca recepţia să dureze cel mult 3-4 săptămâni.

"Vom încerca împreună să urgentăm cât se poate de mult aceste lucrări de finalizare, precum şi recepţia şi transferul mobilei pentru a ne muta cât mai urgent în această clădire", a adăugat Firea.

Ea nu a spus ce se va întâmpla cu sediul închiriat din Grozăveşti, precizând că nu are acces la documente.

"Ceea ce ştiu eu din informaţii transmise de anumiţi angajaţi ai primăriei – este un contract de chirie încheiat acum 6 ani, nu s-au mai plătit ultimele chirii, s-a schimbat şi proprietarul. Nu cred că ne putem permite să cumpărăm acel imobil şi nu cred că există posibilitatea ca banii plătiţi pe chirie până acum să fie consideraţi ca avans pentru plata acelei proprietăţi pentru că acest lucru nu-l doreşte banca, deci proprietarul actual", a concluzionat primarul ales al Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici