Ponta, întrebat dacă ar mai candida la preşedinţie: Adică ori sunt nebun, ori a început să-mi placă

Victor Ponta a declarat că nu mai este interesat de şefia PSD sau de funcţia de premier şi nici nu ar mai candida la preşedinţie, pentru că "în mod normal, oricine candidează de la PSD câştigă primul tur şi pierde în turul doi", adăugând că speră să îşi scrie memoriile în libertate.

1442 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat dacă ar mai candida la preşedinţie: Adică ori sunt nebun, ori a început să-mi placă

Ponta, întrebat dacă ar mai candida la preşedinţie: Adică ori sunt nebun, ori a început să-mi placă (Imagine: Marius Dumbrava/ Mediafax Foto)

"N-aş mai candida la preşedinţie... Ce mi-a trebuit (...) În mod normal oricine candidează de la PSD câştigă primul tur şi pierde în turul doi. Adică ori sunt nebun, ori a început să-mi placă. Dacă-i dintr-un tur da, dacă sunt două tururi nu", a declarat Ponta, la Antena 3, într-o emisiune satirică.

Întrebat dacă este interesat să revină în politică, la vârful PSD, sau să fie din nou premier, deputatul social-democrat a negat că ar avea astfel de planuri: Nu, nu (nu sunt interesat de şefia PSD-nr.). Nu merge (funcţia de premier-n.r.) de două ori, sincer".

De asemenea, întrebat dacă este adevărat că Elena Udrea a venit la el să negocieze numirea procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, Ponta a confirmat parţial şi a spus că episodul este doar o parte din poveste, adăugând că va oferi detalii la momentul potrivit. "(Este adevărat că Elena Udrea a venit la dvs, ca mesager al lui Traian Băsescu ?-nr.) Un pic aşa, nu mult. E o bucăţică dintr-o poveste amară pe care, la un moment dat, o să o povestim că e frumos", a declarat Ponta.

Întrebat dacă îşi va scrie memoriile, fostul premier trimis în judecată în Dosarul Turceni-Rovinari a spus, râzând: "Sper că în libertate".

Victor Ponta a reafirmat că regretă proiectul USL şi pe Crin Antonescu, comentând că amândoi sunt responsabili pentru destrămarea Uniunii, pentru că s-au lăsat influenţaţi de "curteni". "Ca la divorţ, am divorţat, dar am rămas îndrăgostiţi, eu plâng după el, el plânge după mine... eu cred că plâng mai mult", a mai spus Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici