Florin Cîţu acuză PSD de „scenarii apocaliptice” şi „trompete în spaţiul public”: „Domnule Ciolacu, sper să vă găsească sănătos comunicatul INS!”

  • Florin Cîţu a transmis un mesaj către conducerea PSD potrivit căreia trimestrul 1 din 2020 este pe plus faţă de 2019
  • Cîţu a preferat un stil ironic unei exprimări concise, ministeriale
  • Ministrul de Finanţe acuză ”scenarii apocaliptice şi trompete din spaţiul public”
996 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu acuză PSD de „scenarii apocaliptice” şi „trompete în spaţiul public”: „Domnule Ciolacu, sper să vă găsească sănătos comunicatul INS!”

Florin Cîţu, acuză PSD de ”scenarii apocaliptice” şi ”trompete în spaţiul public”: ”Avem creştere în trimestrul I ”

Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, a obişnuit printr-un stil de a comunica extrem de diferit faţă de cel clasic al unui ministru. Cîţu a transmis pe Facebook un mesaj către conducerea PSD în care vrea să evidenţieze faptul că datele INS arată o creştere pe trimestrul I din 2020 în ciuda problemelor cauzate de COVID-19.

”Domnule Ciolacu, sper să vă găsească sănătos comunicatul INS!

INS CONFIRMĂ estimările mele!

Măsurile implementate de noi au avut efect şi economia a crescut în termeni reali în primul trimestru din acest an. În ciuda tuturor piedicilor şi a scenariilor apocaliptice venite de la PSD şi de la trompetele lor din spaţiul public. V-am spus că facem lucruri fantastice!

Bineînţeles că în 2020 nu mai putem avea creşterea economica estimată la începutul anului. Bineînţeles că vom avea un deficit mai mare. Dar am promis că facem totul pentru a limita efectele negative ale acestei crize pentru romani.

Masurile luate de noi, guvernul liberal, împreună cu cifrele pentru primul trimestru, îmi dau încrederea că economia începe să şi revină din trimestrul trei şi vom avea o dinamica în V.

Există probabilitatea foarte mare să nu avem două trimestre consecutive de contracţie a economiei. Adică să evităm recesiunea tehnică.

“COMPARATIV CU TRIMESTRUL IV 2019, PRODUSUL INTERN BRUT ÎN TRIMESTRUL I 2020 A FOST, ÎN TERMENI REALI, MAI MARE CU 0,3%
Faţă de acelaşi trimestru din anul 2019, Produsul intern brut a înregistrat o creştere cu 2,4% pe seria brută şi cu 2,7% pe seria ajustată sezonier;” - INS

Acest mesaj trebuie citit în special de Ciolacu “pune mana pe carte”, Alfred “MiniMiss” şi Budai “the driver”. Că să vedeţi că nu sunt răutăcios am făcut eu efortul să vă explic acest comunicat. Nu-l înţelegeaţi daca-l citeaţi singuri.

#RomaniiTrebuieSaStie”, a postat Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici