Florin Cîţu, comparaţie cu selecţionerul României: „Vă spun şi despre mine că sunt cel mai bun antrenor la echipa naţională, nu Mirel Rădoi”

  • Premierul Florin Cîţu a făcut o comparaţie cu selecţionerul Mirel Rădoi, într-un discurs susţinut în cadrul Consiliului Naţional al Partidului Naţional Liberal.
  • Premierul şi-a „înţepat” contestatarii, sugerând că la fotbal şi la politică se pricepe toată lumea. A făcut acest lucru amintindu-l pe selecţionerul Mirel Rădoi.
  • Florin Cîţu şi Ludovic Orban, cei doi candidaţi pentru şefia PNL, s-au confruntat ieri, cu o săptămână înaintea alegerilor.
837 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu, comparaţie cu selecţionerul României: „Vă spun şi despre mine că sunt cel mai bun antrenor la echipa naţională, nu Mirel Rădoi”

După ce s-a imaginat Superman, premierul Florin Cîţu a ales un personaj local cu care să se compare. Este vorba despre selecţionerul naţionalei de fotbal, Mirel Rădoi. Postări de pe Facebook arată că Florin Cîţu este la curent cu disputarea meciurilor de fotbal ale tricolorilor, tranmiţând mesaje înaintea partidelor.

Premierul Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, în cadrul Consiliului Naţional al PNL care a avut loc cu o săptămâna înainte de Congresul unde va fi aleasă noua conducere a partidului, că „întotdeaun vor fi cârcotaşi” şi că poate spune despre el că este „cel mai bun antrenor la echipa naţională, nu Mirel Rădoi”, însă „după ce se termină meciul, îmi dau seama că realitatea este alta”.

„Am văzut în spaţiul public...întotdeauna vor fi cârcotaşi, ne-am obişnuit. Vă spun şi despre mine că sunt cel mai bun antrenor la echipa naţională, nu Mirel Rădoi. Dar după ce se termină meciul, îmi dau seama că realitatea este alta”, a spus Florin Cîţu, în discursul în faţa liberalilor.
Acesta a spus că sunt 34 de filiale care au votat doar moţiunea echipei sale, „România liberală” şi astfel îl susţin, iar în total sunt 40 de filiale care au votat pentru aceasta.

"La precedentul Consiliu Naţional mi-am anunţat candidatura pentru preşedinţia PNL şi atunci aveam în spate o echipă cu care am pornit la drum, dar am spus din primul moment că voi construi şi obiectivul era de a aduce în spatele meu întreg PNL după acest congres. Astăzi, după ce s-au votat moţiunile, sunt 40 de filiale care au votat moţiunea 'România liberală', dintre care 34 au votat doar moţiunea «România liberală». Nu este o surpriză pentru mine că membrii PNL vor o Românie liberală", a spus Cîţu la Consiliul Naţional al PNL.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici