Florin Cîţu: Nu este niciun fel de discuţie la nivel european despre o regândire a PNRR în acest moment

  • Nu este niciun fel de discuţie la nivel european despre o regândire a PNRR în acest moment, afirmă Florin Cîţu, după o întâlnire cu preşedintele PPE, Manfred Weber.
  • Liderul PNL spune că „programele populiste ale stângii” ar putea pune în pericol stabilitatea economică a UE.
143 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu: Nu este niciun fel de discuţie la nivel european despre o regândire a PNRR în acest moment

Florin Cîţu: Nu este niciun fel de discuţie la nivel european despre o regândire a PNRR în acest moment

„Am vorbit foarte mult despre situaţia din Ucraina, despre reformele din PNRR. Am spus foarte clar şi eu, şi Manfred că România rămâne ancorată să facă toate reformele din PNRR şi nu este niciun fel de discuţie la nivel european despre o regândire a PNRR în acerst moment”, afirmă Florin Cîţu, după o întâlnire cu Manfred Weber, preşedintele Grupului Partidului Popular European din Parlamentul European.

El îl contrazice pe liderul PSD, Marcel Ciolacu. Social-democratul afirma recent că este nevoie de o optimizare a PNRR.

„Implementarea PNRR înseamnă bani pentru România şi dacă implementăm PNRR atunci, bineînţeles, acei bani vor suplinii alte cheltuieli şi o să avem alte resurse. Deci nu este nevoie de o optimizare a PNRR, este nevoie de implementarea PNRR şi atunci o să vină acei bani în România, nu mai avem nevoie de alte resurse. Sunt bani gratuiţi pe care îi primeşte România din PNRR”, adqaugă Cîţu.

De asemenea, liderul PNL spune că a mai fost discutat subiectul investiţiilor în Uniunea Europeană.

„Dar am vorbit şi despre pericolul ca în aceste momente să se relaxeze sau să existe din partea celor de stânga câteva programe populiste care să pună în pericol stabilitatea economică a Uniunii Europene. Atât PPE, cât şi PNL trebuie să rămână puternice în faţa acestor programe”, conchide Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici