Florin Cîţu visează ca PNL să deţină ministerele de Finanţe şi Justiţie, pe lângă funcţia de premier: E complicat, dar dacă se negociază bine, vedem ce se va întâmpla

Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, vineri, că pe lângă premier din partea liberalilor, şi-ar dori şi ministerele de Finanţe şi Justiţie, dar ştie că va fi complicat.

436 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu visează ca PNL să deţină ministerele de Finanţe şi Justiţie, pe lângă funcţia de premier: E complicat, dar dacă se negociază bine, vedem ce se va întâmpla

Sursa foto: Mediafaxfoto

Întrebat despre tensiunile din coaliţie, Florin Cîţu a spus că sunt doar negocieri.

„Sunt negocieri, întotdeauna vor fi momente mai dificile, dar sunt negocieri. E o prostie (că nu vrea UDMR la guvernare – n.r.), din contră, ei au fost mereu alături de mine, sunt ultimul care nu i-ar vrea la guvernare”, a spus Cîţu.

Întrebat dacă PNL şi-ar dori, pe lângă premier, şi ministerele de Finanţe şi Justiţie, Cîţu a spus că şi-ar dori, dar e „complicat”.

„Eu aşa vreau (ministerele de Finanţe şi Justiţie - n.r.). M-am luptat cu toată lumea pentru Finanţe. Este foarte important (...), când ai premierul să ai şi Finanţele. Să ai şi Finanţele, şi Justiţia e complicat, dar dacă se negociază bine, vedem ce se va întâmpla. Eu ţin foarte mult la Finanţe. PNL a arătat că poate gestiona Finanţele ţării şi cred că poate face acest lucru în continuare”, a spus Cîţu.

Despre existenţa banilor pentru majorarea pensiilor şi alocaţiilor, Cîţu a spus că nu poate garanta: „Eu pot să garantez pentru ce fac eu şi ce făcea PNL. Am preluat Ministerul Finanţelor acum 2 ani de zile cu facturi neplătite de luni bune, le-am plătit şi am continuat să plătim facturile la timp. Eu pot garanta pentru ce face PNL dacă va prelua acest minister”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici