Flutur anunţă acţiuni ale PDL cu Traian Băsescu la Constanţa, Iaşi şi Bacău

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a anunţat, luni, dipă şedinţa BPN, că partidul va organiza în acest week-end evenimente de campanie la care va participa preşedintele Traian Băsescu, acestea urmând a avea loc la Constanţa, Iaşi şi Bacău.

11 afișări
Imaginea articolului Flutur anunţă acţiuni ale PDL cu Traian Băsescu la Constanţa, Iaşi şi Bacău

Flutur anunţă acţiuni ale PDL cu Traian Băsescu la Constanţa, Iaşi şi Bacău (Imagine: Haaz Sandor/Mediafax Foto)

Flutur a precizat că primele evenimente al PDL, organizate regional, la care va participa preşedintele Traian Băsescu, vor începe sâmbătă, 31 octombrie, la Constanţa, iar duminică, 1 noiembrie, vor fi organizate două acţiuni la Iaşi şi Bacău.

El a precizat că la aceste acţiuni de campanie vor participa membri de partid şi simpatizanţi, unde se va discuta despre mandatul de 5 ani a preşedintelui dar şi despre viziune partidului despre dezvoltarea României în perioada următoare.

Gheorghe Flutur a mai anunţat că, în fiecare zi de vineri, PDL va organiza evenimente în toată ţara de susţinere a referendumului pentru modificarea Constituţiei, în ideea Parlamentului unicameral şi a restrângerii numărului de parlamentari la 300.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici