Flutur: PLD nu va fi frate de cruce cu PD

Preşedintele executiv al PLD Gheorghe Flutur a declarat, miercuri, la Zalău, că "PLD nu va fi frate de cruce cu PD" şi că nu va fuziona cu niciun alt partid.

3 afișări
Imaginea articolului Flutur: PLD nu va fi frate de cruce cu PD

Flutur: PLD nu va fi frate de cruce cu PD

"Nu ne-am născut ca să ne desfiinţăm. PLD nu va fi, în niciun caz, frate de cruce cu PD. Şi nici nu poate fi vorba de fuziuni cu nici un alt partid, chiar dacă am mai auzit despre aşa ceva", a spus Flutur într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, se doreşte doar constituirea unui pol de dreapta, în care să fie bine reprezentate curentul liberal, cel creştin - democrat şi cel popular.

"În acest centru de dreapta pe care sperăm să-l constituim, PLD va reprezenta curentul liberal. Sperăm să reuşim tot ce ne-am propus", a spus Flutur.

Acesta a avut, miercuri, la Zalău întâlniri cu fermierii din Sălaj şi cu reprezentanţi ai mediului economic din zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici