Flutur: Ponta şi Antonescu sunt ca Prigoană şi Bahmuţeanu, se ceartă şi se împacă dacă e lună plină

Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, spune că liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu sunt precum Prigoană şi Bahmuţeanu, care "se ceartă şi se împacă dacă e lună nouă sau lună plină".

124 afișări
Imaginea articolului Flutur: Ponta şi Antonescu sunt ca Prigoană şi Bahmuţeanu, se ceartă şi se împacă dacă e lună plină

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur (Imagine: Bogdan Dănăescu/Mediafax Foto)

Flutur a spus, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu a participat la plenul comun al Parlamentului pentru că nu avea de unde să ştie că liderii USL vor convoca peste noapte o şedinţă de plen, iar el anunţase conferinţa de presă înainte de decizia acestora privind această şedinţă.

"Ponta şi Antonescu, pe modelul Prigoană şi Bahmuţeanu se împacă sau se ceartă când e lună nouă sau lună plină. Nu aveam de unde să ştiu că vor convoca şedinţa asta", a spus Flutur.

La şedinţa de plen reunit a Parlamentului de vineri, Stelian Tănase a fost numit în funcţia de director general interimar al TVR.

Parlamentarii PDL s-au retras din sală înaintea votului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici