Flutur se declară optimist în legătură cu negocierile pentru o majoritate guvernamentală

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, vineri, la Suceava, că este "optimist" că negocierile privind formarea noului guvern "merg bine" şi şi-a exprimat speranţa că se va ajunge la un acord într-un timp scurt.

18 afișări
Imaginea articolului Flutur se declară optimist în legătură cu negocierile pentru o majoritate guvernamentală

Flutur se declară optimist în legătură cu negocierile pentru o majoritate guvernamentală (Imagine: Mediafax Foto)

Flutur, care a prezidat, vineri, o şedinţă a Consiliului Judeţean Suceava, le-a spus consilierilor judeţeni, la finalul şedinţiei, că se întoarce la Bucureşti, unde continuă negocierile la vârf şi şi-a exprimat speranţa că într-un timp scurt acestea vor fi finalizate.

El a arătat că noul Parlament se va întruni luni şi se vor alege noile structuri de conducere ale celor două Camere.

Flutur a subliniat că este nevoie de stabilitate şi că o problemă importantă este cea a aprobării bugetului pentru anul 2009.

"Ne preocupă legea bugetului pentru 2009", a spus vicepreşedintele PD,L arătând că "provocarea este criza globală economică" şi că este nevoie de "prudenţă" la anumite capitole ale legii bugetului.

El a mai spus că, pe acest subiect, se poartă discuţii atât cu BNR, cât şi cu specialişti pe probleme fiscale şi bugetare.

Gheorghe Flutur le-a mai spus consilierilor judeţeni că noul guvern va acorda mai multă autonomie locală, "mai multă autonomie de lucru, mai multă autonomie financiară".

Vicepreşedintele PDL a evitat să răspundă presei privind stadiul negocierilor, el spunând doar că este optimist.

"Sunt optimist că negocierile merg bine", a spus Flutur, evitând să răspundă la orice altă întrebare privind negocierile pe care le poartă PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici