Formaţiunile parlamentare, fără UDMR, au anunţat că participă, luni, la consultările de la Cotroceni

Reprezentanţii partidelor şi grupurilor parlamentare, mai puţin UDMR, şi-au anunţat participarea, luni, la consultările de la Cotroceni cu şeful statului pe tema modificării Constituţiei, cei mai mulţi dintre aceştia susţinând diminuarea numărului de parlamentari, nu şi renunţarea la bicameralism.

14 afișări
Imaginea articolului Formaţiunile parlamentare, fără UDMR, au anunţat că participă, luni, la consultările de la Cotroceni

Formaţiunile parlamentare, fără UDMR, au anunţat că participă, luni, la consultările de la Cotroceni (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Surse politice declarau, în urmă cu o săptămână, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Traian Băsescu a invitat partidele şi grupurile parlamentare, pentru 15 martie, începând cu orele 15.00, la Palatul Cotroceni, pentru consultări legate de modificarea Constituţiei.

Preşedintele UDMR, Marko Bela, declara, luni, tot pentru MEDIAFAX, că Uniunea va merge la aceste consultări în altă zi decât cea propusă de preşedintele Traian Băsescu, 15 martie, deoarece de Ziua maghiarilor liderii formaţiunii se vor afla în Ardeal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici